Ve Středočeském kraji již od počátku března pokračujeme v opravách započatých v loňském roce nebo zahajujeme opravy nové. V letošním roce plánujeme ve Středočeském kraji realizovat větší opravy a rekonstrukce za více než 3 miliardy Kč bez DPH. Opravit by se při nich mělo přes 70 km vozovek a v různém rozsahu více než 2 desítky mostů, přičemž uvedená čísla nezahrnují 2 modernizované úseky D1 v kraji. 

Práce již probíhají na silnici I/19 v Počaplech, kde ještě tento měsíc provedeme demolici starého mostu, abychom tu do konce roku postavili most nový. Na dálnici D10 jsme již zahájili opravu dálničního mostu u Staré Boleslavi a v rámci přípravných prací (budování přejezdu SDP) jsme již tak zahájili rekonstrukci 2 dálničních mostů na začátku dálnici D5 u Chrášťan. Příští týden zahájíme rekonstrukci velké okružní křižovatky u Dolejší obory na sil I/18 a I/66 v Příbrami.
V dubnu bychom pak rádi pokračovali v opravě silnice I/4 mezi Milínem a Chrašticemi a opěrné zdi komunikace na silnici I/9 v Tupadlech nebo na dokončení nové okružní křižovatky Červené Vršky na silnici I/3 u Benešova. Na dálnici D0 bychom pak rádi dokončili opravu AB povrchu mezi  tunelem Lochkov a Cholupice ve směru k dálnici D1. V témže měsíci počítáme se zahájením nové opravy na silnici I/38 Pňov-Předradí-Nová ves, na průtahu Jesenicí na silnici I/27 nebo silnice I/16 Vysoká Libeň-Mělnické Vtelno. Rádi bychom rovněž zahájili největší opravu  letošního roku ve Středočeském kraji  na  dálnice D8 u Prahy.

 

Print Friendly, PDF & Email