Opravy ve Středočeském kraji na silnicích I. tříd, dálnicích i mostech nabírají na tempu. Základní přehled poskytuje mapka, nicméně probíhají i další akce, které zasahují do plynulosti provozu. S omezením počítejte na dálnici D5 u Chráštan v souvislosti s rekonstrukcí 2 mostů. U Bavoryně je omezení z důvodu modernizace středových svodidel a opravy kanalizace středového dělícího pásu.
Na dálnici D0 vás přibrzdí  omezení před MÚK Ořech, kde jsme ve směru k D1 zahájili výstavbu protihlukové stěny a čekají nás rovněž víkendové uzavírky tunelů Lochkov a Cholupice z důvodu oprav stavebně technologických částí tunelů. V neposlední řadě se opravuje most přes Chlumeckou ulici v Praze 9, kde se jezdí pouze po polovině mostu ve směru k dálnici D10.
Na silnici I/9 probíhá oprava 33 propustků mezi Liběchovem a hranicí kraje a v příštím týdnu je plánované zahájení opravy povrchu mezi Vehlovicemi a Želízy na téže komunikaci. Na silnici I/16 výstavba nové okružní křižovatky u Řevničova, oprava propustku Rejdiště na Slánsku nebo propustku Sušno na Mladoboleslavsku. 

Doporučujeme před cestou pravidelně sledovat dopravní informace na https://nove.dopravniinfo.cz/  nebo jiném dopravním informačním kanálu. A hlavně jezděte opatrně a bezpečně!

Print Friendly, PDF & Email